CAB GLASS SERVICE

Conducte gaz si petrol din otel carbon

Conducte gaz si petrol din otel carbon

TIPURI DE TEAVA

Țevile fără sudură sunt fabricate prin tragerea unui țagle solid printr-o tijă de piercing care creează secțiunea goală. Aceste tuburi sunt considerate superioare celorlalte tipuri, deoarece nu necesită activități de sudare, iar produsul final este obținut dintr-un bloc monolit de oțel (o țeava de oțel). Țevi fără sudură de la 1/8 la 6 inch. Sunt fabricate cu așa-numitul "proces de turnare" sau "proces de extrudare" (utilizat pentru diametre mai mici), în timp ce "procesul de măcinare mandrell" este utilizat pentru diametre mai mari. Țesele fără sudură au un preț mai mare comparativ cu cele de țevi și tevi, deoarece procesul de fabricație este mai complex și necesită investiții mai mari (mai multe fabrici au procese integrate pe verticală, de la materii prime la semănături și produse finite). Pentru dimensiunile și specificațiile specifice (diametru / grosime / materiale), numărul de companii este limitat la nivel mondial și prețurile sunt remarcabil mai mari (acestea ar trebui să fie luate în considerare în mod corespunzător atunci când se estimează costurile proiectului în funcție de greutate).

TUBURI SUDATE

ERW

Terminalele ERW (sudare cu rezistență electrică) sunt fabricate prin sudarea bobinelor de oțel longitudinal. Tehnologia de inducție de înaltă frecvență (HFI) este cel mai răspândit proces pentru acest tip de țevi și tuburi: o bobină de inducție este aplicată pe suprafața exterioară a barei și generează un curent care unește ambele părți ale bobinei împreună foarte strâns . Tehnologia de sudare HFI este superioară tehnicilor obișnuite de sudură și este utilizată pentru aplicații critice de conducte (cum ar fi conducte și procese chimice). Tuburile ERW sunt o bună alternativă la conductele fără sudură pentru aplicații specifice și pentru gamele de dimensiuni.

SSAW

Duzele sudate cu arc submersibile sunt fabricate prin îndoirea și sudarea plăcilor de oțel obișnuite. Tipul SAW este utilizat în mod obișnuit pentru conductele de transport de petrol și gaze (specificațiile recurente pentru acest tip de țevi sunt API 5L în diferite grade de material). Aceste tuburi sunt, în general, mai scumpe decât ERW-urile în gama de dimensiuni de la 16 la 24 inci (în timp ce ele sunt singura alegere pentru dimensiuni mai mari de 28 inch, care nu pot fi acoperite de țevi fără sudură sau alte tipuri de țevi). Cele mai frecvente variații ale țevilor de sudură cu arc submersibile sunt: ​​

LSAW

(Sudură longitudinală), DSAW (sudura dublă cu arc submersibil, sudura se aplică atât pe suprafața interioară cât și pe cea exterioară) și SSAW sau HSAW (teava sudată în spirală, utilizată în general pentru transmisia și distribuția apei, dar nu pentru aplicațiile petroliere și gaze). Țevi de oțel sudate cu arc sub tensiune) în plăci de tabla  ca materie primă, tabla de oțel din matriță sau presiunea mașinii de turnare (volum) în sudură dublă cu arc submersibil.

 

 

Tipuri de conducte conform normelor de fabricație

Având în vedere normele de construcție, conductele pot fi împărțite în următoarele tipuri principale:

• ASME B36.10 (tevi din carbon / aliaj) și ASME B36.19 (tevi din inox și nichel)

• API 5L (conducte de gaz pentru petrol și gaz)

• API 5CT (conducte tubulare / capace pentru aplicații în amonte)

• EN / DIN / BS (standarde europene de conducte)

 

Tevi sudate logitudinal de constructii

Tevi sudate logitudinal de constructii...

Teava fara sudura  standarde  de fabricatie

Teava fara sudura standarde de fabricatie...

Conducte  sudate  din otel carbon

Conducte sudate din otel carbon ...

Teava zincata EN10255 HDG

Teava zincata EN10255 HDG...

Contact

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare vă exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Home
Am inteles